HŰSÉGÉRT JÁRÓ EXTRÁK

Vásárlásai után kapott pontjait most minőségi Zanussi konyhai termékekre válthatja be!

Akár 53% kedvezmény

Minden magyarországi METRO áruházban elköltött bruttó 5 000 Ft után egy METRO Bónusz Pontot adunk. Gyűjtse a METRO Bónusz Pontokat 2019. november 20. és 2020. február 21. között, és ragassza be a pontgyűjtő füzetbe! Ha összegyűjtött 4, 6 vagy 10 db METRO Bónusz Pontot, lehetősége van arra, hogy 2019. november 20-tól 2020. március 8-ig akár 53%-os kedvezménnyel vásárolja meg az akcióban részt vevő termékeket. Több termék vásárlása esetén mindegyik termékhez külön pontgyűjtő füzet szükséges.

A hűségakcióban szereplő termékek normál áron, METRO Bónusz Pontok nélkül is megvásárolhatók. A METRO Bónusz Pontok készpénzre nem válthatók, és csak ebben az akcióban, egyszeri alkalommal használhatók fel. A pontgyűjtő akcióban való részvétel feltétele, hogy Ön érvényes METRO kártyával rendelkezzen.

A nyílt napos napijegyes vásárlók nem jogosultak a promóció keretében meghirdetett kedvezményes ár igénybevételére, a termékeket kizárólag eredeti teljes áron vásárolhatják meg. A kedvezményes ár kizárólag áruházi vásárlások esetén érvényes, kiszállításos vásárlás során a termékek eredeti teljes áron vásárolhatók meg.

Kérjük, a termékek megvásárlásakor vegye igénybe hagyományos pénztárainkat. A feltüntetett kedvezmények a termékek METRO Bónusz Pont nélküli árához viszonyított kedvezmények, a METRO Bónusz Pont árakat a matematikai kerekítés szabályai szerint állapítottuk meg és forintban értendők.

Az akció egyéb kedvezményekkel – ellenkező kikötés hiányában – nem vonható össze. Az akció a készlet erejéig érvényes.

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát.

További információt a +36 80 50 90 50-es telefonszámon kérhet.

A hűségprogram 2020. március 8-án véget ért.

Köszönjük, hogy részt vett Ön is, és reméljük hasznos Zanussi eszközökkel lett gazdagabb!